Wij zijn er voor JOU!


Coachmoment.com wil jou graag helpen, coachen en begeleiden in de doelen die jij wilt gaan behalen. Dit doen wij in eerste instantie door kennis te delen op deze website. Je vindt hier allerlei informatie  die jou gaat helpen om jouw talenten en kwaliteiten te ontdekken. Hoe je je op zowel persoonlijk als zakelijk vlak kunt ontwikkelen. Wij kunnen jou ook persoonlijk begeleiden.
Bij alles wat je bijCoachmoment.com afneemt, krijg je ondersteuning. Er is een besloten Facebookgroep waar je je dan kunt aanmelden, indien je wilt. Daar zitten mensen in die JOU willen en kunnen helpen met vraagstukken waar jij mee zit. Coachmoment.com  is er ook voor ondernemers, zzp-ers, stichtingen en verenigingen.

Wij kunnen je helpen jouw bedrijf of onderneming op een hoger level te krijgen. Via E-books over bijvoorbeeld communicatie, enz., krijg je op een makkelijke en snelle manier inzicht in mogelijkheden en kansen voor jouw organisatie.

Wij kunnen voor jouw bedrijf of organisatie les- of cursusmateriaal en workshops ontwikkelen.

Kortom bij alles wat wij ondernemen draait het om JOU!

Heb jij een vraag over coaching, coachen of begeleiding of over hoe wij jou kunnen helpen met je uitdaging of ontwikkeling stuur een mailtje naar welcome@coachmoment.com.

Joost zal dan contact met jou opnemen en kijken hoe wij jou kunnen helpen, inspireren,begeleiden of coachen.

Wandelcoach


BinnenCoachmoment.com   bieden wij jou de mogelijkheid een keer met onze wandelcoach op pad te gaan. Tijdens een wandeling kom je in gesprek met Erik en/of Nick.

Stap eens even uit je dagelijkse ritme. De natuur en ruimte om je heen bij een wandeling geven je het gevoel van vrijheid en ontspanning. Je kunt lekker jezelf zijn en tijdens de wandeling over van alles en nog wat praten. Het in beweging zijn geeft je energie en prikkelt je gedachten en gevoelens. In een natuurlijke omgeving zijn er tal van mogelijkheden om te experimenteren en te spelen om inzicht te krijgen in die zaken die voor jou op dat moment belangrijk zijn.

Door een wandeling kom je even uit je normale omgeving. Het geeft een extra dimensie. Door de wandeling verteld jouw lichaam ook van alles. De manier waarop jij wandelt zegt iets over jezelf.

Loop je snel of langzaam, neem jij de omgeving in je op, of staar jij veel naar de grond?  Blijf je braaf op het pad lopen of wijk je van bestaande paden af? Er kunnen oefeningen gedaan worden om te kijken waar jij op dit moment in het leven staat.

Geef je over tijdens de wandelsessie en krijg nieuwe inzichten.
Stuur een mailtje naar welcome@coachmoment.com en een van hen neemt contact met jou op.