De wandelcoach

Wandelcoach


 

Binnen HetdraaitomJOU!  bieden wij jou de mogelijkheid een keer met onze wandelcoach op pad te gaan. Tijdens een wandeling kom je in gesprek met Erik.

Stap eens even uit je dagelijkse ritme. De natuur en ruimte om je heen bij een wandeling geven je het gevoel van vrijheid en ontspanning. Je kunt lekker jezelf zijn en tijdens de wandeling over van alles en nog wat praten. Het in beweging zijn geeft je energie en prikkelt je gedachten en gevoelens. In een natuurlijke omgeving zijn er tal van mogelijkheden om te experimenteren en te spelen om inzicht te krijgen in die zaken die voor jou op dat moment belangrijk zijn.

Door een wandeling kom je even uit je normale omgeving. Het geeft een extra dimensie. Door de wandeling verteld jouw lichaam ook van alles. De manier waarop jij wandelt zegt iets over jezelf.

Loop je snel of langzaam, neem jij de omgeving in je op, of staar jij veel naar de grond?  Blijf je braaf op het pad lopen of wijk je van bestaande paden af? Er kunnen oefeningen gedaan worden om te kijken waar jij op dit moment in het leven staat.

Geef je over tijdens de wandelsessie en krijg nieuwe inzichten.
Stuur een mailtje naar erik@coachmoment.com en Erik neemt contact met jou op.

 

Reactie plaatsen