Coaching boeken

[caption id="attachment_814" align="alignleft" width="100"] Coachen als professie[/caption]

Coachen als professie

'Coachen als professie' verbindt verschillende coachmethoden met elkaar tot een overzichtelijk geheel, een body-of-knowledge. Het biedt de fundamenten van het beroep van coaching via kennis, kunde en ervaringswijsheid. De geschiedenis, theorie en methode, ethiek, houding en vaardigheden komen aan bod, op een heldere en toegankelijke manier en voorzien van talloze voorbeelden uit de praktijk.

 

 

 

[caption id="attachment_816" align="alignleft" width="104"] Coachen met actiemetaforen[/caption]

Coachen met actiemetaforen

Actiemetaforen zijn procesversnellers in coaching en training. Ze gaan uit van de directe fysieke en emotionele ervaring en de reflectie daarover.

 

 

 

 

 

[caption id="attachment_817" align="alignleft" width="107"] Coachen met paarden[/caption]

Coachen met paarden

Paardencoaching is een van de meest directe manieren van coaching. Het leidt in korte tijd naar de essentie van iemands coachvraag.

 

 

 

 

 

[caption id="attachment_818" align="alignleft" width="112"] Coachen voor dummies (pocketeditie)[/caption]

Coachen voor dummies (pocketeditie)

Dus u wilt een gesmeerd lopend bedrijf? Ontdek hoe u werknemers inspireert en resultaten boekt. Van beproefde werkbladen tot hulpmiddelen die u op uw eigen situatie kunt toespitsen: deze vriendelijke gids helpt u om bij het juiste spel de maximale winst te behalen!

 

 

 

 

 

[caption id="attachment_819" align="alignleft" width="116"] Coachingskalender 2013[/caption]

Scheur je los in 2013

Scheur jezelf en anderen los als je denkt dat vastzit. Dat is al elf jaar het motto van de Coachingskalender. Houdt de geest soepel en levert inspiratie en voer voor discussies, zowel op het werk als thuis, serieus én met een knipoog!

 

 

 

 

De coach als regisseur

De coach als regisseur

Zegt een beeld al meer dan duizend woorden, een filmfragment vertelt meer dan honderd pagina's. Steeds meer coaches ontdekken dan ook de kracht van filmfragmenten in coachingstrajecten voor leiderschapsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding.

 

 

 

 

[caption id="attachment_822" align="alignleft" width="136"] E-coaching[/caption]

E-coaching

De huidige tijd vraagt om een flexibele vorm van coaching. Dankzij e-coaching kunnen coachingstrajecten effectief en efficiënt worden ingericht, waardoor cliënten snel, resultaatgericht en duurzaam kunnen worden geholpen met hun vragen.
[caption id="attachment_823" align="alignleft" width="137"] Help! Coachingbibliotheek[/caption]

Help! Coachingbibliotheek

Marijke Lingsma en Aty Boers, auteurs van de Coachingskalender, presenteren de Help!-CoachingBibliotheek. De Help!-CoachingBibliotheek is een serie van 12 doe-boekjes om zelf mee aan de slag te gaan en snel inzicht te krijgen in coachen, leidinggeven en zelfkennis vergroten.
[caption id="attachment_825" align="alignleft" width="144"] Help! Ik ga coachen[/caption]

 Help! Ik ga coachen

Misschien heeft u een opleiding tot coach gehad. Of coacht u al een hele tijd in de praktijk. En misschien heeft u al veel over coaching gelezen. Toch heeft u soms behoefte aan even weer wat basis. Hoe zat het ook weer, wat zijn de belangrijkste tips en valkuilen? Er is bij coaching zoveel belangrijks waar u op moet letten, dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Reactie plaatsen