Persoonlijke effectiviteits boeken

Vergroot jouw persoonlijke effectiviteit door onderstaande effectiviteits boeken

de kracht van kwetsbaarheid

De kracht van kwetsbaarheid

Op basis van twaalf jaar onderzoek stelt Brené Brown dat kwetsbaarheid geen teken van zwakte is, maar juist de weg naar moed, betrokkenheid en betekenisvolle verbindingen. 'De kracht van kwetsbaarheid' moedigt ze je aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid te omarmen en uitdagingen aan te gaan. Want of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is niet makkelijk om risico's te nemen zonder dat succes gegarandeerd is, maar het is wel de moeite waard.

overtuigen met storytelling

Overtuigen met story telling

Moet u een product verkopen, een concept pitchen of mensen meekrijgen in verandering? Dan weet u als geen ander hoe lastig dat is. Met gortdroge feiten komt u er niet. In 'Overtuigen met storytelling' leest u hoe u uw boodschap laat aanslaan en verbluffende resultaten behaalt.

Dit boek presenteert de unieke methode CAST: Content, Audience, Story en Tell. Het combineert storytelling met visualisatietechnieken. Stap voor stap krijgt u begeleiding bij het creëren van aansprekende verhalen in een aantrekkelijk visueel format.

Wil jij meer persoonlijke effecitviteits boeken bekijken, klik op 1 van bovenstaande boeken en je komt in de uitgebreide management boeken winkel van managementboek.nl
Reactie plaatsen