Verandermanagement boeken

Tijden veranderen, een economische crisis. Is jouw bedrijf daar tegen bestand? Ben je zoekende naar nieuwe wegen en kansen. Om te overleven of om te groeien met je bedrijf.
Wat werkt nog wel en wat niet. Stilstaan is achteruitgaan, wat kan jij veranderen om weer vooruit te gaan met jouw bedrijf?

We voelen dat er wat gaande is. Het oude heeft nog wel vorm maar geen energie meer, het nieuwe heeft veel energie maar (nog) geen vorm. Tijd voor verander management .

slow management

Slow Management

De oude vertrouwde systemen en structuren (politiek, banken, organisaties) kraken in hun voegen, groepen en individuen worden mondiger, kritischer en eisen zeggenschap. Spontaan ontstaan links en rechts allerlei nieuwe vormen van zelforganisatie. De moderne media spelen daarbij een grote rol.

We voelen dat er wat gaande is. Het oude heeft nog wel vorm maar geen energie meer, het nieuwe heeft veel energie maar (nog) geen vorm. Slow Management probeert de tijdgeest te vangen met het thema Verandering en zoekt naar de voorbodes van de nieuwe tijd.

leren veranderen

Leren veranderen  ( een handboek voor de veranderkundige)

'Leren veranderen' is het geheel herschreven handboek van Léon de Caluwé en Hans Vermaak. Sinds zij in 1999 de eerste versie publiceerden, is het boek populair geworden. Het is een stabiele bestseller op het gebied van veranderkunde in Nederland. Het wordt gebruikt door managers, adviseurs en andere veranderaars en is een vast onderdeel in tientallen opleidingen
Reactie plaatsen