Persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkel jij je al ? Persoonlijke ontwikkeling ?


 

Leven is leren, Elke vraag die je stelt is een mogelijkheid tot nieuwe kennis.
Men zegt wel eens: Kennis gaat niet om het alleen weten, maar ook om het vermogen te hebben de kennis te gebruiken in samenspel met de doelen die jij voor jezelf stelt.

Zelfkennis is belangrijk, een van de grootste uitdagingen is inzicht in jezelf hebben. Wie jij bent, waar jij voor staat, waar je vandaan komt, vooroordelen, beperkingen, normen en waarden. Door jezelf te leren kennen geef jij jezelf een basis. Een uitgangspunt in jouw leven. Je weet wie jij bent, wat jij wil ,wat belangrijk is en waar jouw sterke en zwakke punten liggen.

Denk na over waar jij staat in het leven en over de vraag of jij alles uit het leven haalt wat er inzit. Persoonlijk geloven wij dat investeren in jezelf jou zoveel meer oplevert voor jezelf . Het maakt jou wie jij bent, geeft je energie en kracht om jouw doelen te kunnen bepalen en er voor te gaan.  

[caption id="attachment_714" align="aligncenter" width="183"] Zet de verandering in gang[/caption]

Durf ook te falen. We leren ons hele leven. Wij bevinden ons allemaal in een leerproces, en het maken van fouten is daar een onderdeel van, dus doe je werk en durf te falen. Fouten te maken. Fouten maken mag, sterker nog fouten maken moet, want alleen daar kunnen wij van leren.

Het is belangrijk voor jezelf dat jij je persoonlijk kan ontwikkelen , hoe jij doelen leert behalen en weet wat jouw sterke en zwakke kanten zijn. HetdraaitomJOU! helpt jou daarbij.

Reactie plaatsen