Solliciteren

Het is een roerige en aparte tijd waar we ons nu in bevinden. Zekerheden vallen weg , ontslagrechten worden versoepeld en men moet steeds meer vaardigheden en kwaliteiten hebben om bij een bepaald bedrijf te kunnen werken. De werkeloosheid gaat de komende tijd stijgen en het eind is nog niet in zicht. Het is een tijd voor uitdagingen aan te gaan en je te gaan onderscheiden ten opzichte van de rest.

Draai de rollen om !
 

Het wordt tijd dat je de rollen gaat omdraaien. Hoe zien wij dat jij moet solliciteren naar een baan. Simpel. Als je weet wat je krachten en talenten zijn. Verkoop jezelf. Laat de toekomstige werkgever horen en zien dat ze 1 kans hebben om jou als werknemer aan te nemen. Doen ze dit niet, dan hebben ze pech. Jij hebt geen kans op een baan, nee de toekomstige werkgever moet blij en trots zijn dat hij jou tot zijn werknemers mag gaan rekenen. Zij maken een kans op jou. Dat is wie je moet zijn en uitstralen en de werkgevers zullen in de rij gaan staan om je aan te mogen nemen.

Hoe doe jij dit ?
 

Hoe bereik je dit nou? Een goede voorbereiding is het halve werk. In het binnenkort uitkomende E-book solliciteren kun je leren vindt je tips hoe je je goed kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Hoe je een goede CV schrijft. Wat verbale en non-verbale communicatie inhoudt en hoe jij dit kan toepassen om jezelf goed te laten overkomen tijdens een gesprek. Hoe je tijdens je sollicitatiegesprek het gesprek stuurt naar zoals jij het wil.

Wij geloven in kansen zien en kansen pakken, en willen jou graag helpen je kans te pakken voor een nieuwe baan ! Hoe verkoop jij je zelf ,want dat is eigenlijk wat jij doet als je gaat solliciteren. Wat maakt jou beter dan de anderen en waarom zou een bedrijf voor jou moeten kiezen ??

Wij beginnen bij het begin. Weet jij al wat je wil, wat voor soort baan je zoekt. Weet je wat je goede kwaliteiten zijn. ? Wat is je passie, wat zijn je valkuilen. Heel wat vragen waar het belangrijk van is dat jij daar voor jezelf een antwoord op weet.
Reactie plaatsen