Andere koers... Bestemming connectie!
23 juli 2016 

Andere koers... Bestemming connectie!

Coachmoment.com wil jou als (relatie)coach of therapeut gaan helpen door een nieuw tool naar je toe te brengen. Jij weet als geen ander hoe jij jouw klanten het beste kunt bedienen en ze (in hun relatie) weer op koers te krijgen. Toch?

Wat als je een tool aan het pallet zou kunnen toevoegen? Wat als je sneller connectie zou kunnen maken met jouw relaties en andersom? Soms komt het voor dat je niet direct de klik hebt en dat het hard werken is om door te dringen. Je doet er alles aan om die ander vlot te trekken, maar hij of zij is geen kant op te krijgen. Het lijkt of hij/zij jouw niet begrijpt. Het wordt dan tijd voor een andere koers…

Wij hebben een methode die het jou eenvoudig mogelijk maakt in no time af te stemmen op de ander. Zij zullen jou gaan vertellen hoe zij graag de benodigde informatie en jouw adviezen tot zich willen nemen. Door middel van vier kaartjes. Het is als een spel, maar er zit een hele wetenschap achter. Vier kaartjes met elk twaalf waarden.

Als je eenmaal de werking van dit systeem beheerst, gaan er deuren voor je open. Je kunt sneller tot jouw klant doordringen. Wat dacht je van diepere connectie met je (andere) relaties: klant, (business)partner, kinderen, vrienden.

Website & video voor connectie

En het werkt niet alleen in persoonlijk contact. Ook in geschreven tekst, zoals jouw website, of via jouw video’s kun je meer en gemakkelijker verbinding maken. Zo zullen de resultaten zullen stijgen en kun je meer mensen helpen en begeleiden naar hun gewenste situatie.

Ben jij die ondernemende, innovatieve coach, die openstaat voor nieuwe zienswijzen en snellere en pragmatische wegen zoekt om jouw klant krachtig en trefzekerder te bedienen? Dan komen we graag met jou in contact. We tonen jou graag dit unieke tool en horen graag jouw visie. Kan het voor jou werken, voegt het voor jou iets toe, zou jij hiermee direct een diepere verbinding kunnen aangaan met jouw gesprekspartner(s) en/of wil je nog meer informatie?

Vertel het ons, want we zijn erg nieuwsgierig naar jouw mening.

Over de schrijver
Anja van Diest
Door

Anja van Diest

op 31 Jul 2016

Beste Erik en Nick,Lijkt mij leuk om te horen hoe B.A.N.K. ook ingezet kan worden voor andere trajecten. En hoe het was in Las Vegas.Groetjes, Anja

Erik
Door

Erik

op 31 Jul 2016

Hallo Anja, het was erg leuk in Las Vegas. Kort maar krachtig :-). De training is zo mooi om mee naar Nederland te nemen en (relatie)coaches een tool te bieden waarmee ze directer resultaat kunnen behalen en nog eens fun is ook. Hoe het beste te halen uit jouw relaties en niet alleen zakelijk. We gaan het onthullen! Dank je wel en groetjes, Nick & Erik

Reactie plaatsen