Page content

Anti Spam Beleid

Coachmoment.com verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast biedt Coachmoment.com eigen producten aan via e-mail en via de site Coachmoment.com.

Coachmoment.com heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij ten alle tijden spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen (dit geldt voor zowel consumenten als bedrijven).

Coachmoment.com zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor ons Coachmoment dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Op jouw veerkracht!

Erik & Nick

Op jouw veerkracht!

Comment Section

0 reacties op “Anti Spam Beleid

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.