Druk, druk en nog eens druk... met vooral leuke dingen

Druk, druk en nog eens druk... met vooral leuke dingen

Herken je dit? Je bent met zoveel dingen tegelijk bezig. Je bent zó druk dat je dingen dreigt te vergeten of je vergeet ze werkelijk. Dat is op z’n zachts gezegd vervelend en voor sommigen heeeeel erg vervelend. Vooral als je van jezelf weet dat je eigenlijk normaliter nooit zo bent.

Normaliter ben je attent en weet je van iedereen wat ze doen, wat ze bezighoudt en weet je elk detail van hen wel te herinneren. “O, hoe is het met je zieke kind? Jij gaat toch altijd op dinsdagavonden sporten?” Jij bent degene die zijn of haar baas attendeert op de kleinste details in het werk of die weet wat de ander drijft.

Maar nu even niet! Onze weken waren zo vol de laatste tijd dat we een en ander vergaten. En dan ben je nog met z’n tweeën. Je zou toch zeggen twee weten meer dan één. In ons geval ging die vlieger dus niet op. Door werk (organisatie van events), tv-opnames, toastmasters, familieaangelegenheden schoot een aantal zaken (on)gewenst en (on)bedoeld er doorheen.

Gemaakte afspraken die toch anders door ons waren geïnterpreteerd dan onze gesprekspartners, het veel meer tijd vergen van bepaalde activiteiten, het onverwachts afleggen van ziekenhuisbezoeken en ga zo maar door. De showstoppers om het maar zo te zeggen.

Dan waren er ook de zonnestralen. Erik en ik zijn naar Vlieland geweest voor tv-opnames. Tien jaar geleden zijn wij daar in het Drenkelingenhuisje getrouwd. Op diezelfde plek hebben we een deel van ons verhaal samen uit de doeken gedaan. Ook is er thuis ‘gedraaid’. Voor 20 minuten tv waren wij, de regisseur, de camera- en geluidsman drie dagen kwijt om voldoende materiaal te kunnen filmen! We zijn zelf nieuwsgierig naar het resultaat. Als jij dat ook bent, dan kun je op 11 december 2016 om 23.35u voor de buis gaan zitten en het zien op NPO2: Liefde in tijden van verwarring.

Daarnaast hebben we ook een video gemaakt voor ons nieuwe project: een promo- en een about us-video. Samen met Laerke Nissen konden we dit opnemen. Fun om te doen en we willen er in de toekomst vele nieuwe klanten mee kunnen trekken. Daar zullen we in latere blogs uitgebreid over gaan vertellen. Het wordt echt de moeite waard. Beloofd!

Erik & Nick voor de camera

Dat is de reden waarom er vorige week geen nieuwsbrief is verschenen. Of was jij, net als wij, ook zo druk dat je het niet gemerkt hebt? Er is geen excuus voor, maar we wilden het wel via dit blog uitleggen. Zoals John Lennon het zo treffend kon zeggen: ‘Life is what happens to you, while you’re busy making other plans‘. Het overkwam ons deze keer. Sorry daarvoor.

We zullen natuurlijk wel doorgaan en wij hopen dat je ons blijft volgen. We willen en kunnen niet zonder jullie 🙂 Hoe druk heb jij het nu? Loopt alles op rolletjes of zou je ook wel een coachmomentje kunnen gebruiken? Laat ons (hieronder) weten waar jij momenteel mee bezig bent en wellicht tegenaanloopt. Dank je wel!

Over de schrijver
Reactie plaatsen