2e Haarlemse Kansen Festival: ook voor coaches
10 september 2015 

2e Haarlemse Kansen Festival: ook voor coaches

Op maandag 19 september 2016 vindt het Tweede Haarlemse Kansen Festival plaats met als thema:
Het werk van de toekomst: bedreiging of kans voor Haarlem?
De nieuwe vaardigheden voor de toekomst voor werkgevers en werknemers

In de snel veranderende arbeidsmarkt verdwijnen werksoorten en wordt van mensen gevraagd om veerkracht op de arbeidsmarkt te tonen. Maar hoe doe je dat? Welke vaardigheden zijn nodig, nu en in de toekomst? Als werkzoekende moet je je onderscheiden en als werkgever zorgen dat je goede mensen binnenhaalt en behoudt. Hoe zorg je voor een goede match?
Ook van coaches vraagt dit wellicht andere vaardigheden en interventies om ervoor te zorgen dat werkzoekenden en werkgevers tot een goede match komen. Weet jij welke nieuwe vaardigheden nu en in de toekomst nodig zijn voor jouw klanten en voor jou?

Op het Kansen Festival kan iedereen in Haarlem hierover met elkaar ideeën uitwisselen, van nationale werkgevers tot lokale MKB bedrijven en van jongeren tot herintreders. Waar liggen kansen?

Coachmoment.com ondersteunt en werkt mee aan dit initiatief en nodigt coaches die willen meepraten en denken over nieuwe vaardigheden uit om maandag 19 september om 16.00 uur naar de Lichtfabriek in Haarlem te komen.

Meld je hier aan ! Haarlems Kansen Festival

Over de schrijver
Reactie plaatsen