Leerpunten en tips die jou helpen om jouw veerkracht te vergroten
27 mei 2016 

Leerpunten en tips die jou helpen om jouw veerkracht te vergroten

In juni 2017 komt Tony Robbins naar Amsterdam om daar de Business Mastery te geven. Stefan Detmer, mede-eigenaar, van Succesgids gaf in tijdens een presentatie een inkijkje in zijn leerpunten, waarmee hij en zijn team Succesgids naar een hoger niveau willen brengen. De Business Mastery is gebaseerd op het uitgangspunt van Tony Robbins “Business is a proces ….”

De zeven krachten van Business Meesterschap zijn bedacht door deze succesvolle zakenman:
1. Core principles / effective business map
2. Strategic innovation
3. World class marketing
4. Sales mastery system
5. Optimize maximize results, people and processes
6. Anticipation power (financial and legal)
7. Create raving fan costumers

Vanuit de leerpunten van Stefan Detmer selecteerden we een aantal tips die jou kunnen helpen jouw veerkracht te vergroten:
1. Bedenk dat je twee bedrijven hebt: het bedrijf dat je nu hebt en dat je dagelijks runt. Maar ook je toekomstige bedrijf. Dat toekomstige bedrijf vraagt aan jou om na te denken over bedreigingen, kansen en mogelijkheden. En dan vooral ook om de nodige lijnen en vooral acties uit te zetten.
2. Besteed wekelijks 90 minuten aan de ontwikkeling van je bedrijf. Wat gaat er goed en wat kan er beter, maar ook hoe wil je je bedrijf verder ontwikkelen. Welke kant wil je op? Nieuwe markten? Nieuwe producten? En wat als het even wat minder gaat?
3. Problemen hou je altijd, maar de kwaliteit van de problemen neemt toe naarmate je bedrijf groeit. Je komt voor grotere uitdagingen te staan. Je relatie kunnen je helpen om jou je problemen te laten oplossen. De kwaliteit van je relaties blijkt een relatie te hebben met de kwaliteit van je oplossingsvermogen: hoe beter je relaties met anderen hoe beter jij in staat bent je problemen samen met hen op te lossen.
4. Zorg voor een beautiful state of being. Als je in staat bent om steeds weer te kunnen terugkeren in een staat van kracht, dankbaarheid en positiviteit dan ga je heel anders tegen zaken en problemen aankijken en krijg je andere ruimere inzichten.
5. In ieder bedrijf komen er tijden dat het wat minder gaat. Een tijd van misschien bedreidingen maar ook van nieuwe uitdagingen. Wat kun je nu alvast doen om deze tijd goed door te komen?

Wil je meer weten over het bevorderen van de veerkracht van jou en jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een gratis Veerkrachtsessie.

Over de schrijver
Reactie plaatsen