Het draait om JOU!

Wanneer jouw medewerkers goed in hun vel zitten, het juiste werk goed doen en de resultaten tonen, dan zijn zij hét visitekaartje van jouw bedrijf, onderneming of (non-profit)organisatie (hierna BONO genoemd).

Coachmoment.com beoogt met deze site jou en jouw medewerker(s) te bereiken en jullie van informatie, tips, e-books, adviezen en educatie te voorzien. Het stelt jullie zo (beter) in staat om op het uitgestippelde spoor te blijven en gezamenlijk de gewenste, gestelde, doelen te bereiken.

Betrokken

Je wilt vooral betrokken medewerkers binnen jouw BONO. Wanneer is iemand betrokken? Hoe krijg je dat voor elkaar en hoe ontstaat er een WIN-WIN situatie, waardoor zowel jouw BONO als jouw werknemers profiteren.

Coachmoment.com wil zowel de werkgever als de werknemer informeren en waar mogelijk helpen. Laat werknemers me(d)ewerkers worden en blijven. Jouw klant vaart er wel bij…

Verstevigen/ versterken

Één van de manieren is om jouw medewerkers (persoonlijk) te laten ontwikkelen.

Daar worden jouw BONO en jouw medewerker(s) beter van. Een medewerker die weet wat hij/zij wil en zijn/haar talenten inzet voor het werk is van onschatbare waarde. Coachmoment.com stelt de mens centraal en ondersteunt hen in deze ontwikkeling(en) door middel van informatie, tips, e-books en andere educatie (trainingen).

Behoud

Goede medewerkers wil jij toch behouden? Nadat ze gegroeid zijn op zakelijk en/of persoonlijk vlak, kunnen ze als een ambassadeur of visitekaartje voor jou werken. Ze zijn dan daarmee erg belangrijk voor jouw BONO, de klant c.q. de opdrachtgever en de te behalen resultaten. Het is dan evident dat jij ze liever niet (relatief) snel ziet overstappen naar een ander. Voor jouw als werkgever staat namelijk het behoud van deze belangrijke medewerkers en daarmee de continuïteit van de prestaties voorop. Of niet?
Ook hierin levert Coachmoment.com vanuit een veerkrachtperspectief door o.a. het geven van informatie, workshops en advies een substantiële bijdrage.

Focus

Coachmoment.com richt zich o.a. op ZZP’ers, het MKB en ondernemende mensen an sich. Behoor je niet tot deze groep, dan ben je even zo goed welkom bij Coachmoment.com en profiteer van de informatie. Laat wat van je horen op Coachmoment.com en we houden jou op de hoogte. Je krijgt daarmee tevens een aantal tips cadeau!

Coachmoment.com: Voor ondernemende mensen: werknemers, werkgevers & voor JOU!

Over de schrijver
Reactie plaatsen