Heb jij ook wel eens zo'n moment?
10 januari 2015 

Heb jij ook wel eens zo'n moment?

You can do it! (motiveren)

Ken je dat? Je bent een paar kilootjes te zwaar, maar het afvallen valt je zwaar. Constant schiet je in de excuses en op de weegschaal staan durf je al een tijd niet meer. Je zou dat met gezond eten willen bereiken en ook met een paar keer in de week sporten. Al is het maar elke dag een half uurtje wandelen! Daarbij ook nog een paar liter water drinken, zou je echt een stap in de door jouw gewenste richting geven. Wellicht kun je dan een coachmomentje gebruiken.

Moeilijke beslissing (sparren)

Ken je dat? Je staat voor een moeilijke beslissing. Je wilt je hart volgen, maar dat kan betekenen dat je een stuk(je) van je zekerheid moet opgeven.
Moet je het nu wel doen? Ben je er klaar voor? Ben je bereid de consequenties te aanvaarden? Je verstand zegt niet doen, terwijl je hoofd toch duidelijk iets anders wil. Graag wil je met iemand hierover kunnen sparren. Wellicht kun je dan een coachmomentje gebruiken.

Zware dag (verlichten)

Ken je dat? Het lukt je gewoon niet je bed uit te komen. Je ligt zo lekker en kunt je er niet toe zetten om je voeten op de koude vloer te zetten. Technisch is het zó simpel, maar toch voel je een enorme barrière… Omdat je zoveel te doen hebt of je je gestrest voelt of omdat je niet kunt overzien wat de dag je gaat brengen. Kortom duizend en een redenen om te blijven liggen. Wellicht kun je dan een coachmomentje gebruiken.

Een traantje laten (luisterend oor)

Ken je dat? Je bent ergens zo boos of verdrietig over, maar kan het even niet kwijt bij iemand uit jouw (directe) omgeving. Niet aan je partner, zus of andere familie, laat staan aan die ene vriend. Soms zijn je naasten niet de personen om bij uit te huilen of je verhaal te doen. Door het te kunnen vertellen aan iemand, zonder oordeel, zou je erg geholpen zijn. Wellicht kun je dan een coachmomentje gebruiken.

Het mag, kies voor jezelf! 

Kies dat momentje voor jezelf, waarin jij centraal staat. Die jou verder helpt. Het hoeft niet lang te duren en het geeft jou de boost die je wellicht al heel lang nodig hebt. Wil je meer weten kijk dan wat Coachmoment.com voor je kan doen en gun jezelf dat momentje! Vraag door je naam en E-mailadres achter te laten zo’n momentje aan en als bonus sturen we je een online assessmenttool B.A.N.K.code waarin je in 90 seconden jouw persoonlijkheidscode weet.

Coachmoment.com biedt de Rise & Shine Service aan. Check hier de info voor een moment met impact!

Over de schrijver
Reactie plaatsen