Page content

Gelukkig nieuwjaar! En ook stoppen is het nieuwe beginnen

Stoppen of doorgaan

2017 ofwel het nieuwe jaar is aangebroken. Nieuwe kansen en mogelijkheden dienen zich aan. We bezinnen ons daarop en kijken hoe en/of we met Coachmoment.com doorgaan. Of is stoppen verstandig?

Ondernemen betekent soms ook lastige beslissingen nemen en kijken wat winstgevend is en wat beter anders aangepakt kan worden. We staan nu op dat punt en willen veerkrachtig zijn en door kunnen groeien.

To be continued…

We zijn bezig met een ander concept waar onze expertise en hart ligt. Het zal nog steeds op het gebied van coachen en trainen zijn maar dan voor een specifieke groep. Het voorbereiden en inrichten kost tijd en om succesvol te zijn dienen we nog een aantal stappen te nemen.

Je gaat zeker van ons horen, indien je in onze nieuwe doelgroep valt. We danken je in ieder geval voor jouw aandacht en input. De huidige producten zullen we zeker blijven wanneer dat van ons gevraagd wordt. Stuur een mail naar ons en we gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing om jouw verder te brengen.

Veerkracht en groei is ons ding en daarmee gaan we dit jaar zeker als de champagnekurken knallen! We vragen wat geduld en het wordt zeker een to be continued.

Tot snel en op jouw veerkracht!

Erik & Nick

Comment Section

0 reacties op “Gelukkig nieuwjaar! En ook stoppen is het nieuwe beginnen

Plaats een reactie


*