Hoe bekwaam ben jij?

Er komt een moment in je leven, dat je aan de ene kant alles op de rit hebt. Je bent wellicht getrouwd, leuk huis, kinderen, vrienden en kennissen. Op het werk gaat het goed, maar toch merk jij dat je op de automatische piloot draait. Vooral in deze tijd hoor je waarschijnlijk veel in jouw omgeving dat er gereorganiseerd wordt. Zekerheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zo heb je werk en zo ben je het kwijt…..

Het wordt steeds belangrijker om jezelf steeds beter te maken en verder te ontwikkelen in de talenten en kwaliteiten die jij hebt. Hier bouw je veerkracht mee op. De talenten en kwaliteiten zorgen er bijvoorbeeld voor dat er op de arbeidsmarkt vraag naar jou blijft bestaan. Jij hebt nu misschien al een aantal jaren gewerkt, en misschien moet je nog wel 10, 15 of 25 jaar werken. Waar sta jij nu….? Zie jij jezelf over 5 jaar nog steeds hetzelfde werk doen of wil jij iets anders? Tijd om de balans op te maken?

Ondernemende mensen willen wat, zijn zoekende….
Meestal gaan mensen pas handelen in crisistijd.

Men verlaat vaak niet de comfortzone. Daarvoor zijn er altijd wel redenen, drempels, beren op de weg en angsten die er voor zorgen dat men liever niet buiten die zone treed. Waarom zou je ook? Alles gaat toch goed? Nu zekerheden verdwijnen en je niet meer zeker bent of je altijd bij dezelfde baas blijft werken, wordt het tijd om  jouw mindset te wijzigen.

Maar hoe pak je dat aan? Coachmoment.co gaat jou helpen…

Vier stappen

Je start een traject van 4 stappen, namelijk:

  1. Onbewust onbekwaam
  2. Bewust onbekwaam
  3. Bewust bekwaam
  4. Onbewust bekwaam

Misschien ben je op deze website terecht gekomen door middel van een zoekwoord. Je was wellicht niet op zoek naar dit onderwerp, maar nu je hier bent spreekt dit onderwerp je zeker wel aan.

Je bent dus onbewust onbekwaam binnengekomen. Door de informatie die je hier hebt gelezen, word jij je bewust dat je eens stil wilt staan bij waar jij nu staat en wie je bent. Je zit nu in de tweede stap dat je je bewust bent dat je iets wilt veranderen of er in ieder geval voor openstaat. Echter nog onbekwaam om te weten hoe jij dat in gang zet.
Via E-books , trainingen, seminars gaan we jou tips en tools geven hoe jij dat zichtbaar voor jezelf kunt krijgen. Bij stap 3 ben je bewust bezig dan met hetgeen wat je in de vorige stappen hebt geleerd. Nu heb je een andere mindset en heb jij je gedrag aangepast. Je nieuwe mindset en gedrag moet nu een automatisme gaan worden, waar je niet meer bij stilstaat. Je bent bekwaam.
Als jou dat is gelukt, dan ben je je dus onbewust bekwaam van de stappen die je hebt aangepast om te zorgen uit de comfortzone te komen. Zo sta je (meer) open voor persoonlijke groei!

Naar Onbewust Bekwaam

Wil jij meer weten over hoe jij je persoonlijk verder kunt ontwikkelen? Volg Coachmoment.com!

We hebben voor ieder wat wils. Doorbreek het patroon en groei!

Over de schrijver
Reactie plaatsen