Page content

Onze contributie

Coachmoment.com draagt een steentje bij aan…

Voorkomderamp is het crowdfunding platform van het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds (RKPMF). Hier kan iedereen op een laagdrempelige en transparante manier bijdragen aan projecten ter preventie van natuurrampen. De projecten die op Voorkomderamp.nl staan, zijn speciale projecten die gericht zijn op preventie, duurzaamheid, innovatie en gemeenschappen. Al deze projecten zijn geadopteerd door een ambassadeur, in geval van het RKPMF heet zo’n persoon een pionier. Deze pionier komt op zijn of haar manier in actie om zo genoeg op te halen om een project te financieren.

Het doel van Voorkomderamp.nl is door middel van crowdfunding projecten te financieren, zodat steeds meer kwetsbare mensen voorbereid zijn op natuurgeweld. Duurzame en slimme initiatieven helpen de lokale bevolking zich op eigen kracht beter voor te bereiden op wat onherroepelijk weer komen gaat. Iedere euro die besteed wordt aan voorbereiding en preventie, spaart wel 7 euro aan noodhulp uit. Een betere investering bestaat niet! Daarnaast bouwen we een grote community van mensen die helpen, steunen en geïnteresseerd zijn in ramppreventie. Helpen was nog nooit zo eenvoudig.

Posi! webcare hulp

Help jij mee?

 

Zie de Ted Talk of ZKH Prinses Margriet:

‘Preventing natural disaster from becoming humanitairen ones’.

 

Veerkracht uur sang

Het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds zet zich in voor kwetsbare mensen die keer op keer getroffen worden door natuurrampen. Dat doen zij door preventieve en innovatieve projecten die mensen beter beschermen en voorbereiden.

Doe je met ons mee?

Word lid van de community. Maak een profiel aan op Voorkomderamp.nl. Je kunt eenvoudig steunen door eenmalig een donatie te doen. Daarnaast zijn de blogposts, donaties en updates van de pioniers makkelijk te liken en te sharen via social media.

Voorkomderamp.nl