Page content

Over ons

Wie maken Coachmoment.com

Coachmoment.com is een initiatief van Erik van Arkel en Nick Schaart. Samen runnen we CATREAL.COM.

We komen uit verschillende lagen van ondernemend NL. We zijn werknemer, werkgever, ondernemer en met name gedreven mensen.

Daarom is deze site ook onstaan. Wij willen mensen, dus JOU helpen succesvoller te worden. Privé en daarmee ook zakelijk.

SUCCES is jouw 100 procent (kunnen) geven!

Nick heeft in 2008 de stap gezet om van werknemer naar ondernemer te groeien. Aanvankelijk was dat best lastig, maar een ondernemend persoon gaat de uitdaging aan! Nu geeft hij trainingen o.a. op het gebied van bedrijfscontinuïteit, veerkracht en communicatie (social media) en doet hij aan life-coaching. Ook privé heeft hij namelijk een aantal uitdagende stappen gezet, die voor jou inspirerend kunnen zijn en je verder op weg helpen.

Hostman

Erik was tot 2013 manager van een grote afdeling, na een aantal andere leidinggevende functies bij de (Rijks)overheid en is sinds die tijd ondernemer. Organisaties organisch veranderen dat is een kernkwaliteit van hem. De medewerkers staan op nummer 1 en hoe zij mee kunnen ontwikkelen, groeien met de veranderende organisatie. Veerkracht speelt daarbij een grote rol.

Inspiratie

Beiden willen jou inspireren en helpen het beste uit jezelf te halen en je door niets te laten weerhouden om te bereiken wat jij wilt!

Coachmoment.com is een site van CATREAL.COM
Zie Algemene Voorwaarden voor de relevante bedrijfsgegevens.

 

 

Comment Section

0 reacties op “Over ons

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.