Page content

E-book Communicatie, leer communiceren met impact

“Wordt hetgeen jij zegt ook zo wel begrepen door de ander? Lees ons E-boek Communicatie en breng jouw boodschap over zoals jij deze bedoeld hebt”

posi

 

Posi! zegt: ‘Opportunity is nowhere…’

Heb jij wel eens het gevoel dat jij niet begrepen wordt door de ander? En dat je dan geen idee hebt waaraan dat zou kunnen liggen? We communiceren dagelijks met elkaar, zowel verbaal als non-verbaal, maar komt de boodschap wel over? Herken jij je in het onderstaande?

Als er zaken mis gaat, dan is vaak gebrekkige, onvolledige of onduidelijke communicatie de oorzaak. Wat lees jij in dat wat POSI! zegt: Opportunity is no where OF Opportunity is now here?

BEDOELD = GEZEGD?
GEZEGD = GEHOORD?
GEHOORD = BEGREPEN?
BEGREPEN = AKKOORD?
AKKOORD = ACTIE?
ACTIE = BEDOELD?

Coachmoment.com leest graag het laatste en heeft daarom een E-boek uitgebracht om jou de kans te bieden jouw communicatie, waar nog nodig, te verbeteren. Niet alleen jouw verbale communicatie, maar ook jouw non-verbale. Coachmoment.com worstelde ook met het overbrengen van de boodschap. Dat lukte niet altijd, maar kreeg inzichten hoe dit beter te doen en voilá nu staan ze in ons E-boek ‘Communicatie’.

Dit E-boek geeft jou tips hoe jij je bewust wordt van de wijze waarop je communiceert en hoe je dit beter kunt inzetten om jouw boodschap over te brengen en daarmee beter je product of dienst aan de mens kunt brengen. In dit E-boek vind je de informatie die jou bewust maken, maar die jou ook direct kunnen helpen…

Blijf jij roepende in de woestijn of wil je dat men echt tot actie overgaat na het horen van jouw boodschap?

Je kunt het blijven doen op jouw oude vertrouwde manier en niet worden begrepen of je kunt kijken naar wat Coachmoment.com voor jou hierin kan betekenen? Stel dat jij jouw klanten, opdrachtgevers, medewerkers beter kunt uitleggen wat jij (samen) wilt bereiken. Zou dat niet fijn zijn?

Het E-boek geeft jou bruikbare tips en helpt jou om inzicht te krijgen waar jouw communicatie effectiever kan zijn. Waarom niet snel lezen wat voor jouw kan werken? Voor €2,50 (excl. BTW) is het van jou. Het E-boek bevat handige en praktische tips. Check it out!

Grijp jouw kans!

posi1

Zorg dat jouw boodschap wél overkomt en dat jij de race wint! Er is pas communicatie als de ontvanger op de boodschap reageert. Zorg dat de ontvanger jouw stokje aanpakt en daarmee jouw boodschap ontvangt!
Het E-boek is voor een spraakmakend prijsje van jou en je kunt gelijk met de beschreven tips aan de slag. Heb je een vraag? Stel die dan gerust aan ons. Je krijgt gegarandeerd antwoord terug.


In de reeks “Coachmoment.com presenteert” kondigen wij aan:

‘Ons E-boek voor JOU over Communicatie’

Dit is wat jij onder andere aan zult treffen in het E-boek:

  • Hoe verbeter ik mijn (non-) verbale communicatie?
  • Hoe kan ik mijn boodschap beter overbrengen?
  • Hoe kan ik mijn lichaamstaal (beter) inzetten als ondersteuning van mijn communicatie naar bijvoorbeeld mijn opdrachtgever?
  • En nog veel meer weetjes, tips en voorbeelden…

Voor €2,50 (excl. BTW) wordt het E-boek digitaal naar jou verzonden en krijg je dit duidelijke, verrassende en informatieve E-boek in jouw bezit. Stuur ons een mailtje en we maken het voor jou in orde.

Krijg Nu Direct Toegang Tot Ons E-boek: ‘Alles draait om Communicatie’

 

Dit E-boek is nu voor het eerst beschikbaar en volledig nieuw. Dit is één van de delen uit de reeks ‘Coachmoment.com presenteert’ met boordevol informatie. Gun jezelf dit moment!

P.S. Coachmoment.com heeft z’n uiterste best gedaan om jou zo volledig mogelijk te informeren. Alles in dit E-boek is op onze eigen ervaringen gebaseerd. Alles is dus getest en we vertellen dus geen theorie die niet altijd zelf eerst is toegepast!